Woningbouw

Woningbouw

Seriematige woningbouw vraagt om een andere aanpak en benadering dan luxe woningbouw. In de seriebouw is het de kunst om op een efficiënte en doordachte wijze de elektronische installaties in de woningen aan te brengen. Het is een vak van plannen, organiseren en coördineren.

Door de hogere mate van herhaalbaarheid bestaan er veelal mogelijkheden voor geprefabriceerde installatiedelen. Ook kunnen er reeds in de fabriek in beton- of houtskelet elementen leidingen worden geinstalleerd en kunnen sparingen zeer nauwkeurig zijn aangebracht. Deze mogelijkheden kan Martijn van Lierop Electrowerken in de voorbereidingen aandragen om een optimale efficiëntie in de productie te realiseren.

Naast de installaties is het ook belangrijk om goed te kunnen samenwerken met andere bouwpartners. Martijn van Lierop Electra heeft veel ervaring met het deelnemen aan projectbesprekingen. We praten graag mee over een optimale afstemming van werkzaamheden zodat de werkzaamheden in de juiste volgorde ingepland kunnen worden en bouwpartners elkaar tijdens de bouw niet in de weg lopen. Goede samenwerking en maken van afspraken zijn hierbij de basis voor een succesvolle bouw.

Bent u als aannemer of bouwbedrijf op zoek naar een professionele partner voor elektrotechniek? Neem dan met ons contact op.

Particulieren

In uw woning wilt u kunnen vertrouwen op een installatie die u van alle gemakken voorziet. Uiteraard begint dit bij de toepassing van het juiste schakelmateriaal en de juiste verlichting. Maar ook installaties voor telefoon, internet en audio zijn van belang. Maar we denken ook met u mee over de toekomst. Wat gaat er in uw gezinssituatie veranderen? Wat zijn de toekomstige wensen op het gebied van comfort, bereikbaarheid, mobiliteit en veiligheid?

Steeds meer woningbezitters willen bewuster omgaan met energie. De vraag naar oplossingen om energie te besparen groeit gestaag. In dit kader kunnen wij voor u een duurzaam lichtplan opstellen of bijvoorbeeld een domoticasysteem installeren waarmee u het energieverbruik kunt monitoren en aansturen.

Niet onbelangrijk is de veiligheid van uw woning. Wilt u gevelverlichting en is er apparatuur gewenst die u alarmeert over een brand of inbraak? Wilt u misschien zorg aan huis verlenen waarbij u ondersteund wilt worden met zorgsystemen?

En hoe zit het met zaken rondom het huis? Wenst u tuinverlichting en heeft u ook stroompunten nodig in uw tuin of schuur? Voor bezitters van elektronische auto’s installeert Martijn van Lierop Electrowerken oplaadpunten voor elektrische auto.

Kortom: Veel zaken om goed over na te denken. Martijn van Lierop Electrowerken helpt u graag met een advies op maat. We hebben de kennis en kunde van de laatste innovaties op elektronisch gebied en voorzien u graag van een installatie die klaar is voor de toekomst. Geïnteresseerd? Neem dan met ons contact op.

 

 0440_small

SDC10112

 

contact2

belknop

Martijn van Lierop Electrowerken
Behelp 10a
5725 TG  Asten-Heusden